Minecraft Sunucusu Nasıl Kiralanır?

yazan kişi NestaCloud

Minecraft Sunucusu Nasıl Kiralanır?

Çok sevilen Minecraft oyununu arkadaşlarınızla birlikte oynamak için sunucu kiralamak ister misiniz? Sizler için araştırdık.

Minecraft Sunucusu Nasıl Kiralanır?

Minecraft çok sevilen bit oyundur. Bu nedenle oldukça sık oynanmaktadır. Oyuncular oyunu genellikle arkadaşlarıyla oynamak istemektedir. Bu nedenle bazı sunuculara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sunucuları kendiniz kurabilmektesiniz. Ancak eğer kurmak istemezseniz ya da nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız, sizler için kiralamak da oldukça mantıklı bir seçecek olacaktır. Peki, Minecraft oyununda sunucunuzu nasıl kiralayabilirsiniz?

Minecraft Sunucusu Nasil Kiralanir Minecraft Sunucusu Nasıl Kiralanır?

Sunucu kiralamak için birçok seçenek bulunmaktadır. İnternete yazdığınız zaman karşınıza birçok site çıkmaktadır. Bu sitelerim güvenilirliklerini araştırmalısınız. Ve daha sonrasında en güvenilir siteyi seçmelisiniz. Site seçimini yaptıktan sonra gerekli kişilerle, yani satıcıyla, görüşme sağlamalısınız. Görüşme, güvenilirliğin sağlanması için oldukça önemli bir aşamadır. Bu şekilde kolaylıkla sunucunuzu kiralayabilirsiniz.

Minecraft Sunucusu Neden Kiralanır?

Minecraft, hem kendi başınıza hem de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir oyundur. Eğer tek başınıza oynamak istiyorsanız bunu yapmak çok kolaydır. Yalnızca oyuna girmeniz yeterlidir. Ancak eğer arkadaşlarınızla beraber aynı oyunda oynamak istiyorsanız bir server açmanız ya da kiralamanız gerekmektedir. Sunucular aslında Minecraft oyununun vazgeçilmez bir parçasıdır. MiniGame oynamak için kesinlikle gereklidir. Sunuculara girip bu Mini Game oyunlarını oynayabilmektesiniz. Her bir sunucunun bir IP adresi vardır.

Bazı Minecraft sunucu kiralama sitelerinde sunucular ücretsiz şekilde kiralanabilir. Ancak diğer işlemde olduğu gibi burada da sitenin güvenliğinin kontrol edilmesi önemlidir.

Minecraft Bot Koruması Nedir?

Minecraft sunucularını hedef alan saldırı türüdür. Sunucuyu erişilmez hale getiren bu saldırı kullanıcılar için kötü olmaktadır. Flood olarak kullanıcı giriş çıkışlarını yükselir. TPS oranı ise düşürülmektedir. Saldırı bu şekilde gerçekleşip sonrasında oyunda sorun, sıkıntı çıkmaktadır. Kiralama işlemini yaparken, bu saldırılar için dayanıklı olan sitelerin sunucularını seçmelisiniz.

Yani sunucu alınırken oldukça dikkatli olunmalıdır. Çünkü bu şekilde saldırılar oyuna zarar vermektedir.

Elbette bir diğer dikkat edilmesi gereken konu da ücretlerdir. Ücreti fazla yüksek olan bazı sunucular beklentilerinizi karşılamayabilmektedir. Bu nedenle sunucu seçilip alınmadan eski kullanıcıların da yorumları dikkate alınmalıdır.

Related Posts